Over mij

 

Mijn naam is Esmee Marsé, diëtiste bij Diëtistenpraktijk Zwijndrecht. Ik ben in 2014 afgestudeerd in Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Tijdens deze 4-jarige HBO opleiding heb ik mij in veel voedingskundige gebieden verdiept, waaronder psychiatrie, psychogeriatrie, pijnbeleving, alternatieve voeding, alternatieve geneeswijzen en sportdiëtetiek. Sinds mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende sportcentra en verpleeghuizen. Mijn motto is 
 
'geen enkel mens is standaard, 
dus standaard voeding is niet het antwoord.' 
 
Ik geloof niet dat één advies op de gehele bevolking kan worden toegepast. Zo ben ik zelf vegetariër, bij uitstek zelfs veganist, want daar voel ik me prettig bij. Maar ik begrijp heel goed en geloof ook dat deze leefstijl niet bij iedereen past. En daar kom ik om het hoekje kijken: welke gezonde leefstijl past er bij u, en waar voelt u zich prettig bij? 
 
Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregiste r Paramedici en lid van de NVD, DCN en DGO. Naast mijn werkzaamheden als behandelend diëtiste ben ik actief als blogger voor Dieet Dit Dieet Dat.
 

Bijscholingen en specialisaties

2016

  • COPD en voeding (basis en verdiepingsmodule)
  • Bariatrische chirurgie
  • Voedselovergevoeligheid
 

Esmee Marsé is:

Lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten

Lid van de Diëtisten Coöperatie Nederland, lidnummer A16581 

 

 

 

 

 

 

Ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici, nummer 19913053789

Aangesloten bij dietist-info.nl

 

 

 

Aangesloten bij dietist-info.n