Nieuwe Stagiaire!!!

23-11-2017 11:25

Mijn naam is Sophie Slurink, ik ben 17 jaar oud en ik loop mee, als nieuwe stagiaire bij Diëtistenpraktijk Zwijndrecht!

Zelf studeer ik de opleiding Food & Lifestyle op het Lentiz Life College in Schiedam, waar je van alles leert over gezonde voeding en het coachen van mensen hierin. Na deze opleiding wil ik nog doorstuderen naar het hbo om de diëtiste opleiding te volgen. De reden, dat ik voor deze opleiding heb gekozen is, omdat ik meer ervaring, kennis en vaardigheden op wil doen op het gebied van voeding en het begeleiden van mensen daarin.

Mijn passie voor voeding is begonnen bij het zelf uitproberen van gerechten, waardoor ik lekkerder in m’n vel zat. Hierdoor ben ik steeds meer gaan uitproberen, waardoor ik bewuster ben geworden van gezonde voeding. Ik ben in het dagelijks leven veel bezig met voeding, ik kook en/of bak regelmatig zelf en ik vind het interessant om over gezonde voeding dingen te lezen en er meer over te leren. Ik vind de gezondheid van mensen het belangrijkst en wil mensen daarin graag helpen.

In mijn dagelijks leven vlog ik ook regelmatig over verschillende onderwerpen (op YouTube à By Soof), maar ook over, wat ik zowel op een dag eet. Dus neem daar ook vooral een kijkje!

Ik heb er superveel zin in om deze stageperiode mee te lopen bij deze toffe praktijk!!

Jullie zien mij vast wel een keer bij Esmee!