Melvi

Wij werken samen met Mel-vi om iedere cliënt van de beste, passende zorg te voorzien. Merel Visser is een gespecialiseerde kinderdiëtist die iedereen onder de 18 jaar bij Diëtistenpraktijk Zwijndrecht zal begeleiden. Daarnaast weet zij als diëtist-en-tandartsassistente-in-1 alles over een gezonde mond en gezonde tandjes.

Merel werkt projectmatig en op speelse wijze aan de gezonde eetgewoontes van uw kinderen. Zo kan ze bijvoorbeeld helpen bij kritische- en eenzijdige eters, overgewicht, ondergewicht en nog veel meer!

Kinderen onder de 18 betalen geen eigen risico. De behandeling voor kinderen bij de diëtist wordt derhalve altijd volledig vergoed (3 uur uit het basispakket, mogelijk meer bij aanvullende verzekering). Alleen voor CZ-verzekerden is een verwijsbrief noodzakelijk, voor anderen is het wenselijk.

Voor een afspraak met Merel kunt u een afspraak maken via de buttons op deze site, een mail sturen naar info@dietistenpraktijk-zwijndrecht.nl , of een mail sturen naar info@mel-vi.nl. Merel is elke donderdag te vinden op onze vestiging op de Bruinelaan.