Melvi

Wij werken samen met Mel-vi om iedere cliënt van de beste, passende zorg te voorzien. Merel Visser is een gespecialiseerde kinderdiëtist die iedereen onder de 18 jaar bij Diëtistenpraktijk Zwijndrecht zal begeleiden. Als diëtist-en-tandartsassistente-in-1 weet zij alles over een gezonde mond en gezonde tandjes. Daarnaast heeft zij veel verstand van kritisch eetgedrag of andere moeilijkheden met eten, zoals bijvoorbeeld bij autisme en ADHD, en begeleidt (in onze praktijk) ook volwassenen hierin. 

Merel werkt projectmatig en op speelse wijze aan de gezonde eetgewoontes van uw kinderen. Zo kan ze bijvoorbeeld helpen bij kritische- en eenzijdige eters, allergieën of intoleranties, overgewicht, ondergewicht en nog veel meer!

Kinderen onder de 18 betalen geen eigen risico. De behandeling voor kinderen bij de diëtist wordt derhalve altijd volledig vergoed (3 uur uit het basispakket, mogelijk meer bij aanvullende verzekering). Een verwijsbrief is wenselijk, maar niet noodzakelijk.

Voor een afspraak met Merel kunt u een afspraak maken via de buttons op deze site, een mail sturen naar info@dietistenpraktijk-zwijndrecht.nl , of een mail sturen naar info@mel-vi.nl. Merel is elke donderdag te vinden op onze vestiging op de Bruïnelaan.